Samenwerken met Globetrotter Avenue

Globetrotter Avenue bestaat ondertussen reeds 2 jaar en ik blijf het vreemd vinden dat er zoveel mensen de weg vinden naar mijn reisblog. 😀

De laatste tijd krijgt Globetrotter Avenue wekelijks aanvragen om een samenwerking aan te gaan met andere websites of reisorganisaties. In België is het spijtig genoeg niet toegestaan om een samenwerking tegen betaling aan te gaan zonder ingeschreven te zijn als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep.

Samen met de vaste kosten zoals hosting, maakt dat het voorlopig niet mogelijk is een betalende samenwerking aan te gaan.

Niet betaalde samenwerking

Het aantal mensen dat Globetrotter Avenue bereikt blijft daarentegen elke maand toenemen en het zal er uiteindelijk wel eens van komen om met een zelfstandig bijberoep te starten. Het staat u natuurlijk vrij een voorstel te doen dat bij de website past, het overwegen waard is en mij daardoor misschien toch over de streep trekt 😉.

Ook via andere kanalen zoals Twitter, Instagram en laatst ook Facebook is het aantal volgers trouwens in stijgende lijn.

Andere niet betaalde samenwerkingen zoals het testen en beoordelen van een leuke vakantieplek of een reisgadget zijn daarentegen wel mogelijk. Je kan mij daarvoor altijd contacteren met het onderstaande formulier.

Groeten, Wim

Contactformulier

Sluit Menu
Dutch NL English EN